Over CMC

Streven naar culinaire finesse

"Mijn filosofie is helder", zo verklaart Bert Verheij, als chef de cuisine van CMC verantwoordelijk voor de culinaire tak van het bedrijf. "Ik wil het allerbeste voor onze klanten.
Dat betekent dat we geen gebruik maken van convenience (kant en klare produkten). Alles wordt handgemaakt, de bouillons en de sauzen, maar ook de croutons en de barquettes van onze hapjes maken we zelf. Bovendien maken we alles indien mogelijk a la minute bij de klant op lokatie. Zo vers mogelijk. En dat proef je."

Regionale produkten

CMC maakt gebruik van regionale, ambachtelijke seizoensprodukten die zoveel mogelijk direct van de producent worden betrokken. Dagverse vis komt van zogenaamde dagjagers, kleine vistrawlers die nog ieder dag opnieuw uitvaren, wild wordt betrokken van jagers uit de Achterhoek net als ambachtlijke vleeswaren als Naegelholt en rauwmelkse kazen. Groenten worden veelal betrokken bij biologische boeren.

Organisatie

CMC wil zoveel mogelijk een totaalprodukt bieden. Voor klanten is het prettig één aanspreekpunt te hebben, terwijl het voor het slagen voor het feest of diner het vaak een voorwaarde is dat locatie, decoratie, het menu en de muziek een sluitend geheel vormen.